Pictăm pe chip speranță – Ediția a V-a

 

Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia a adus primăvara în suflete, desfășurând a V-a ediție a campaniei PICTĂM PE CHIP SPERANȚĂ, destinată femeilor bolnave de cancer, cărora le-au fost oferite, în perioada 4-5 Martie,  în mod gratuit, servicii complete de make-up, hair-style, manichiură și o sedință foto profesională.

 

Cele 9 femei înscrise în programul nostru, care suferă de diverse afecțiuni oncologice, au reprezentat o inspirație pentru noi toți, un reper social, prin care atrag atenția asupra faptului că speranța și iubirea sunt adevăratul fard al femeii. Fericirea se află în noi, iar fiecare femeie deține aceste resurse interioare prin care realitatea, indiferent de situație, poate fi trăită cu optimism.

 

Obiectivul principal a fost acela de a sprijini femeile diagnosticate cu afecțiuni oncologice în călătoria spre descoperirea frumuseții interioare, asumându-ne rolul unui pictor de zâmbete, speranță și încredere, acolo unde acestea s-au pierdut. Totodată, ne-am propus să reducem efectele secundare ale cancerului, care pot avea un impact devastator asupra psihicului femeii, afectând stima de sine și relațiile cu ceilalți. Prin propriul exemplu, încurajăm și ceilalți membri ai comunității să acorde sprijin femeilor diagnosticate cu afecțiuni oncologice.

 

Campania PICTĂM PE CHIP SPERANȚĂ a fost desfășurată cu sprijinul Centrului de Oncologie SFÂNTUL NECTARIE, Salonului de înfrumusețare CLAIRE’S BEAUTY STUDIO, Salonului de înfrumusețare COCOON, AUCHAN Craiovița, 5 TO GO Craiova și voluntarilor ACCES Oltenia. Ca în fiecare an, Psihoterapeutul Gabriela Predu a oferit suport moral doamnelor noastre.

 

Campania PICTĂM PE CHIP SPERANȚĂ s-a încheiat pe 8 Martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, moment în care bucuria de a fi împreună și poveștile împărțite au prins contur într-un cadru festiv.