Despre Noi

Cine suntem

Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia (A.C.C.E.S Oltenia) este o organizaţie neguvernamentală, fără scop lucrativ, apolitică şi nediscriminatorie și a început să-şi desfaşoare activitatea imediat după înfiinţare, transpunând în practică SCOPUL pentru care a fost creată, înscris în statutul ei, şi anume, promovarea dezvoltării sociale, economice şi cultural-educaţionale a regiunii Oltenia.

Misiunea noastră este de a sprijini comunitatea şi autorităţile locale în dezvoltarea serviciilor sociale pentru grupurile vulnerabile

Ce facem
  • Dezvoltăm programe de voluntariat și implementam proiecte și campanii de responsabilitate socială
  • Furnizăm servicii de FORMARE PROFESIONALĂ și TRAINING-uri personalizate pentru dezvoltarea și formarea continună
  • Implementăm proiecte finanțate din Fondurile Europene Structurale si de Investiții 2014-2020 sau alte fonduri nationale/internationale și oferim consultanță în accesarea programelor
  • Furnizăm servicii conexe domeniului de Asistență socială – informare si consiliere sociala, campanii și proiecte sociale
  • Furnizăm servicii de mediere, recrutari, selectare si evaluare de personal
  • Realizăm de Studii și cercetări sociologice, psihosociale si economice
Povestea noastră

A.C.C.E.S Oltenia a început să scrie pagini de poveste încă din august 2002, atunci când organizația a fost înfiinţată și a implementat primele proiecte și campanii care prin care au fost aplicate măsuri sociale inovative.

Încă de atunci am promovat performanța si împreună ne-am educat atitudinea. Așa cum spunea si președintele american Ronald Reagan, considerăm că nu putem să ajutăm pe toată lumea, dar fiecare poate ajuta pe cineva. Scopul nostru este să construim o societate a binelui şi a frumosului, suntem o organizație dinamică și ambițioasă, iar pentru păstrarea caracterului nostru, în timp ce creștem și ne dezvoltăm ne-am stabilit câteva valori esențiale.

Formare Profesionala

Cursurile desfășurate de A.C.C.E.S. Oltenia sunt acreditate de Autoritatea Națională de Calificari, Ministerul Muncii și al Justiței Sociale și de Ministerul Educației Naționale.

Lista Cursuri

Formular de inscriere

Programe Voluntariat

Nu ai găsit încă o organizația care să desfășoare activități de voluntariat în domeniile tale de interes? Înscrie-te ca voluntarul în cadrul A.C.C.E.S. Oltenia și îți grantăm că o ai parte de experiențe de neuitat!

Formular inscriere

Programe cu finantare Nationala

A.C.C.E.S. Oltenia a implementat prin finanțări naționale proiecte și programe în domenii de interes precum: asistență socială, educație, sănătate, cultură.

Portofoliu Proiecte

Programe cu finantare Europeana

A.C.C.E.S. Oltenia a implementat prin finanțări europene proiecte și programe în domenii de interes precum: dezvoltarea regională și urbană, ocuparea forței de muncă și incluziunea socială, cercetarea și inovarea.

Portofoliu Proiecte

Echipa A.C.C.E.S Oltenia

Misiunea noastră este de a sprijini comunitatea şi autorităţile locale în dezvoltarea serviciilor sociale pentru grupurile vulnerabile.

Andreea Mihaela NIȚĂ
Presedinte

“Educatia este cea mai puternica arma ce o putem folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Raluca MORUGĂ
Vicepresedinte

“Educatia este cea mai puternica arma ce o putem folosi pentru a schimba lumea.” – Nelson Mandela

Traiana DIACONU
Manager programe

Singurul mod de a realiza lucruri minunate este să iubești ceea ce faci! – Steve Jobs