Povestea noastră

Învăţându-i pe oameni lecţia filantropiei şi a solidarităţii, exersându-le aceste deprinderi, transformând dorinţa în pasiune, mobilizând resurse, antrenând suflete şi minţi,  A.C.C.E.S. Oltenia este convinsă că poate scrie zilnic poveşti frumoase.

Primii pași în societatea românească i-am făcut în august 2002 atunci când au fost implementate primele proiecte și campanii prin care au fost aplicate măsuri sociale inovative. Scopul nostru este să construim o societate a binelui şi a frumosului, promovând performanța, educând atitudinii și mentalități. Suntem o organizație dinamică și ambițioasă, ghidată de câteva valori esențiale:

PASIUNE – Suntem dedicați cauzelor pentru care luptăm,  creând cu sufletul povești de succes.

ÎNCREDERE ȘI RESPECT – Ne cunoaștem capacitatea, valoare și faptul că putem influența lucrurile în bine. Ne asumăm deciziile luate și ne respectăm partenerii/colaboratorii

INTEGRITATE – Suntem transparenți, deschiși și echitabili în tot ceea ce facem. Reacționăm în fața unor comportamente lipsite de responsabilitate, etică sau professionalism.

SPIRIT INOVATOR – Suntem mereu în căutare de nou, acceptăm ideile inovatoare și încurajăm procesul de gândire prin comunicare și experimentare.

ANTREPRENORIAT și RESPONSABILITATE SOCIALĂ – susținem și punem în valoare experiența și spiritul antreprenorial al echipei și al colaboratorilor nostri. Promovăm comportamentul responsabil în  intervențiile în comunitate.