GALA VOLUNTARULUI DOLJEAN, Ediția a III-a

Gala Voluntarului Doljean – Ediția a III-a, eveniment organizat de A.C.C.E.S. Oltenia, vizează recunoșterea publică a meritelor voluntarilor doljeni pentru activitățile desfășurate în cursul anului 2017.

Și în anul 2017 Gala a excelat, prin punerea în scenă a unor momente de înaltă ținută artistică, precum și prin aducerea în prim-plan, atât prin discurs, cât și prin fapte, a însemnătății acțiunilor de voluntariat pentru dezvoltarea personală și socială.

Câștigătorii Gala Voluntarului Doljean – Ediția a III-a au fost:

  • Voluntarul anului în domeniul Artă vizuală – MARIA – ALEXANDRA ȚECU
  • Voluntarul anului în domeniul Cultură – ANA MARIA BERCEANU
  • Voluntarul anului în domeniul Educație – RAZVAN ȘTEFAN BUNCIU
  • Voluntarul anului în domeniul Sănătate – NARCISA CRISTINA IOANA
  • Voluntarul anului în domeniul Social – ANDREEA MARINELA TRÎNCĂ
  • Promovarea voluntariatului în mass-media – LAURA GROȘEREANU
  • Voluntarul anului – STOICA ANDREEA CĂTĂLINA

S-au acordat, de asemenea, diplome de excelență pentru numeroase instituții ce au jucat un rol decisiv în promovarea activă a voluntariatului în anul 2017.

De asemenea, aceasta ediție a fost marcată și de colosala prestație a doamnei Daniela Nane, actriță a Teatrului Bulandra din București, precum și momentele de mare virtuozitate muzicală asigurate de renumita pianistă Ioana Lupașcu și de cvartetul “Romantic” al Filarmonicii Olteniei. Peisajul artistic a fost completat de punerea în scenă de către elevii Liceului de Artă “Marin Sorescu” a operei “Regina Ostrogoților” de George Coșbuc, la care s-au adăugat formidabile momente corale și coregrafice. Spectacolul a fost încununat de recitalul formației “Mc Dorin Band” împreună cu îndrăgita solistă Diana Cazan, a cărei poveste a reprezentat o lecție de viață pentru toți cei prezenți.