Forța Civică a femeilor

Forța Civică a femeilor

Volumul ,,Forța Civică a femeilor” își concentrează atenția asupra unei “conștiințe feminine treze, care nu dă niciodată vina pe soartă, sărăcie sau guvern, ci caută să genereze schimbarea pornind din interior și construind treptat o lume mai bună.” – Andreea Paul
Femeia puternică este cea care o ia de la capăt. De câte ori trebuie. Cartea expune povești din multiple domenii de activitate, de la medinică până la sport, realizând o călătorie a cunoașterii și recunoașterii unui univers feminin în care dorința de reușită și speranța reprezință valorile esențiale ale existenței.
100 de povești, mărturii, aventuri ale unor DOAMNE pentru care fiecare zi a reprezentat o nouă posibilitate de a preda lecții valoroase de educație civică prin puterea propriului exemplu, punând bazele unui sistem organizațional în care FEMEIA este fundația pe care se poate construi un viitor mai bun.
Prințesa Marina Sturza, Nadia Comăneci, Melania Medeleanu, Daniela Palade Teodorescu, Violeta Alexandru, Mihaela Miroiu, Andreea Mihaela Niță sunt doar câteva nume care se vă regăsesc în ,,Forța Civică a femeilor”.

Mulțumim pentru inițiativă și profesionalism, Andreea Paul!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.